Zoek voor autoverhuur in Nerja

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Nerja

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Nerja

Autohuur in Nerja is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De Spaanse stad Nerja, deels een slaperige visserstad en deels een levendige kustplaats, is een van de juwelen van de Costa del Sol. Van relaxen aan het strand tot het nuttigen van authentieke paella, een verblijf in Nerja zorgt voor een ontspannen vakantiebreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Nerja en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje en de Canarische eilanden met inbegrip van Madrid, Barcelona, Alicante, Bilbao, Gran Canaria, Benidorm, Tenerife en Lanzarote. Autohuur in Nerja is een geweldige manier om deze charmante stad te verkennen en om verder langs de schitterende Spaanse kust te rijden.

Goedkope autohuur in Nerja

Nerja, dat omgeven is met zandstranden en door de schitterende Sierra Almijara bergen wordt overzien, is een betoverende vakantiestad aan de populaire Costa del Sol. Met maar liefst 16 km aan stranden, draaien de meeste activiteiten om relaxen in de zon of genieten van watersport zoals scubadiven, zeilen en waterskiën. Nerja is minder druk dan de vele andere populaire badplaatsen en heeft veel van zijn oorspronkelijke Spaanse karakter behouden. Het is een waarlijk genoegen om door het oude district met zijn witte huizen en nauwe steegjes te lopen.Mooie pleinen versierd met heerlijk geurende bloemen zijn ideale plaatsen om te zitten en de wereld voorbij te zien gaan. In het hartje van Nerja is het opmerkelijke Balcon de Europa, een promenade die langs de rand van een steile klifwand loopt.

Nerja per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Slechts 3km van de stad verwijderd is een van de beste attracties van Nerja. Een serie grotten met fascinerende archeologische schatten, waaronder wandschilderingen van meer dan 20.000 jaar geleden. Als extra attractie is een van de grootste onder de open grotten omgebouwd tot een geweldig uitvoeringsplatform, een adembenemende plaats om in de zomermaanden naar concerten te kijken.

Boek uw huurauto nu