Zoek voor autoverhuur in Majorca

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Majorca

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Mallorca

Huur een auto in Mallorca via easyCar.nl – de low-cost, on line autohuurspecialisten.Met autohuur in Mallorca kunt u met een klein budget reizen op een eiland dat beroemd is om zijn nachtleven en dat het meest heerlijke weer van het gebied rond de Middellandse Zee heeft.

Goedkope autohuur in Mallorca

Mallorca (ook wel Majorca genoemd) is vriendelijk ten aanzien van de reiziger met een klein budget, want over het gehele eiland heen zijn de kosten laag en kan men goedkope aanbiedingen vinden. Goedkope autohuur in Mallorca betekent dat u de kosten laag kunt houden als u on line bij easyCar huurt.De geschiedenis van Mallorca is divers en uniek. Het eiland dat reeds sinds de oudheid bewoond is, is verschillende malen in handen gevallen van veroveraars en maakt sinds 1716 deel uit van Spanje. Huur een auto in Mallorca en de kans om de bezienswaardigheden te onderzoeken is ongekend. Toegang tot de stranden van Mallorca met een huurauto is gemakkelijk, en reizigers met een klein budget kunnen de kosten laag houden door de vele natuurlijke interessante locaties in Mallorca te bezoeken.U hoeft echt niet op de kleintjes te letten, want goedkope autohuur in Mallorca zal meer dan genoeg zijn om van het schitterende en betoverende landschap dat door heel Mallorca heen te zien is te genieten. De hoofdstad van Mallorca, Palma de Mallorca, is een bloeiende stad en heeft, als de hoofdstad van de Balearische eilanden, een drukke luchthaven voor toegang tot Mallorca en de omgeving.

Mallorca per auto: fantastische vergezichten voor weggeefprijzen

Het vooruit on line boeken van uw auto bij easyCar zal u in staat stellen om het meeste te halen uit uw verblijf in Mallorca en om het eiland verder te verkennen. Nadat u uw goedkope autohuur heeft georganiseerd, zult u ontdekken dat het leven in Mallorca zeer relaxt is, en zult u zich kunnen concentreren op het vinden van de juiste tapas bij de wijn van uw keuze. De prijzen zijn laag, en goedkope vakanties in Mallorca worden gekenmerkt door goedkope autohuur, voordelig eten en accommodatie passend bij uw budget.Zelfs het kleinste budget zal reiken tot het vinden van en relaxen aan een van de stranden die moeilijk te vermijden zijn in Mallorca. Met de on line boekingsservice van easyCar is goedkope autohuur eenvoudig te regelen voor de reiziger met een klein budget.Met een huurauto is het gemakkelijk om door Mallorca te reizen, en autohuur bij easyCar zal u niet alleen de kans geven om de unieke elementen van Mallorca te ontdekken, maar ook om u dieper te begeven in de geschiedenis van deze populaire locatie.

Boek uw huurauto nu