Zoek voor autoverhuur in Las palmas

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Las palmas

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Las Palmas is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Las Palmas, de kleurrijke, bruisende hoofdstad van Gran Canaria, is de toegangspoort naar de zon, plezier en avontuur op een van de populairste vakantie-eilanden van Europa. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Las Palmas en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Madrid, Barcelona, Bilbao, Alicante, Benidorm, Tenerife en Lanzarote. Autohuur in Las Palmas is een geweldig goedkope manier om dit schitterende Spaanse gebied te verkennen en om tegelijkertijd uw eigen verborgen schatten en avonturen te zoeken.

Autohuur in Las Palmas

Goedkope autohuur in Las Palmas

Alhoewel de meeste mensen die Gran Canaria bezoeken rechtstreeks naar de bars en stranden gaan, is de grote stad Las Palmas zelf een fascinerende plaats om te verkennen. Van de smetteloze 4 km lange reep geel zand op de Playa de las Canteras aan de zeekant van de stad tot de schitterende restaurants in het centrum, er is veel om van te genieten. U kunt zelfs scubadiven in het kleurrijke rif dat langs de kust loopt. En voor diegenen die graag wat van de cultuur willen proeven is er voldoende te zien. Het schitterende Museo Diocesano bevat geweldige displays over de plaatselijke cultuur en religieuze relikwieën. De Catedral de Santa Ana is een prachtige kerk in het midden van de stad en zeker een bezoek waard.

Las Palmas per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Las Palmas zodat u het adembenemende gebied van Gran Canaria in uw eigen tempo kunt verkennen. Het is een genot om over het eiland met zijn verspreid liggende stekelige groene cactussen en slaperige vissersdorpjes rond te rijden. Gui Gui beach is de perfecte plaats om te relaxen en het mooie warme zand tussen uw tenen te laten glijden, terwijl u in de bars in de vele badplaatsen en de grotere steden tot in de kleine uurtjes kunt dansen en zingen.

Boek uw huurauto nu