Zoek voor autoverhuur in Lanzarote

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Lanzarote

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Lanzarote is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Lanzarote blijft een favoriete vakantiebestemming voor onafhankelijke reizigers en mensen die een pakketvakantie boeken, en is een prachtige plaats met geweldige stranden en een fascinerende geografie.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Lanzarote en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Canarische Eilanden met inbegrip van Tenerife, Las Palmas en Fuerteventura. Autohuur in Lanzarote is een geweldige manier om deze betoverende streek in uw eigen tempo te verkennen, en om afgelegen attracties te bereiken en uw eigen beschutte stranden op te zoeken.

Autohuur in Lanzarote

Low-cost autohuur in Lanzarote

Lanzarote, dat door UNESCO is uitgeroepen tot een biosfeerreservaat, heeft een adembenemend landschap met vulkanisch terrein en droge woestijnen. Het is er zo bovenaards dat het werd gebruikt om “The Planet of the Apes” te filmen! Zorg dat na een kort bezoek aan de hoofdstad Arrecife u er de tijd voor neemt om het interieur van het eiland te verkennen en zijn verborgen schatten te ontdekken. De Cueva de los Verdes is een fascinerend systeem van ondergrondse grotten die een van de langste vulkanische galerijen ter wereld vormen. De Jameos del Agua is ook een gebied van geologische schoonheid, met heldere meren en smetteloze stranden. Natuurlijk kan het zijn dat u gewoon bij het zwembad of in een van de vele badplaatsen aan het strand wilt liggen die deels populair zijn vanwege de gemiddelde temperatuur van 22°C hier.

Lanzarote per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Louez une voiture à Lanzarote et profitez de la liberté de disposer de votre propre moyen de transport. Il y a tant à découvrir à l'écart des principales villes et stations balnéaires qu'une voiture delocation s'impose. Chaque visiteur à Lanzarote doit impérativement faire un détour par le parc national de Timanfaya. Vous pourrez y savourer de la nourriture cuisinée dans un four volcanique naturel et vous promener entouré de plus de 50 km² de paysage lunaire irréel, couvert de cratères et de poussière rouge.

Boek uw huurauto nu