Zoek voor autoverhuur in La Gomera

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in La Gomera

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in La Gomera is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. La Gomera is een van de kleinste en minder bekende Canarische eilanden en een werkelijke verborgen schat. Zonder de legionen toeristen die op Tenerife en Lanzarote neerdalen is La Gomera perfect voor mensen die een strandvakantie zoeken iets buiten de gebaande wegen.   easyCar biedt autohuurfaciliteiten in La Gomera en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Madrid, Barcelona, Alicante, Bilbao, Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote. Autohuur in La Gomera is een geweldig goedkope manier om dit afwisselende eiland te verkennen, en om uw eigen perfecte strandparadijs te vinden!

Autohuur in La Gomera

Goedkope autohuur in La Gomera

Alhoewel er veel zandstranden zijn waar u heerlijk kunt zonnebaden, en een aantal goede restaurants en bars, is de hoofdattractie het adembenemende Parque Nacional de Garajonay. In het hart van deze beschermde wildernis is het laurierbomenbos, een spectaculair oud bosgebied dat in lagen mist is gehuld. De beste manier om deze locatie die op de " World National Heritage Site" lijst staat te zien, is van de top van de nabijgelegen berg Alto de Garajonay. U kunt ook een gids huren die u door de diepe barrancos (kloven) leidt die ver het bos insteken. De belangrijkste stad is San Sebastian, een plezierige plaats om in rond te lopen, alhoewel het weer in september wel wat drukkend kan zijn. Er zijn veel bars en restaurants in de drukke jachthaven. Probeer eens de mojo saus, een pittige plaatselijke specialiteit die heerlijk bij vis of kip is. Wees echter gewaarschuwd, hij kan 'muy picante' zijn!

Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Om het meeste uit uw verblijf in La Gomera te halen is het huren van een auto een 'must'. Het schitterende binnenland van het eiland is vol verborgen schatten en grote attracties zoals het Parque Nacional de Garajonay, die allemaal gemakkelijk per auto bereikbaar zijn.

Boek uw huurauto nu