Zoek voor autoverhuur in La coruna

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in La coruna

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in La Coruña via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in La Coruña en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Alicante, Madrid, Malaga, Jerez, Barcelona, Granada, Benidorm en Sevilla.

Autoverhuur in La Coruña - Autohuur in La Coruña

Low-cost autoverhuur in La Coruña - Low-cost autohuur in La Coruña

La Coruña is de belangrijkste stad van Galicië in het noordwesten van Spanje, een gebied bestaande uit weidse groene landschappen en een rijk Romeins en Keltisch verleden. La Coruña, dat aan zee ligt, is ook een drukke commerciële haven en heeft een plaatselijke luchthaven waar Iberia, Spain, easyJet en Portugalia op vliegen. La Coruña is een stad dat wordt gesierd door groene parken en tuinen. Geniet van de kilometerslange promenades die langs stranden, grotten, kliffen, beeldentuinen en zelfs een openluchtmuseum lopen.

La Coruña per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Verken La Coruña met een huurauto van easyCar, het Britse low-cost autoverhuurbedrijf. Vanaf de Monte de San Pedro kunt u de schepen, die worden geloodst door een tweeduizend jaar oude vuurtoren, de toren van Hercules, zien komen en gaan. Of loop de modernistenroute van La Coruña en zie sommige van de gebouwen die Pablo Picasso inspireerden. Een huurauto van easyCar is de ideale manier om een bezoek te brengen aan de stranden van La Coruña. Probeer de Riazor, de Playa de la Lago of de Playa de San Amaro eens, dit zijn ideale plaatsen voor watersport zoals surfen, vissen, duiken, zeilen of gewoon pootjebaden in zee.

Boek uw huurauto nu