Zoek voor autoverhuur in Jerez

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Jerez

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Jerez is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Alhoewel Jerez waarschijnlijk het beste bekend staat om zijn zoete wijnen (de naam sherry is ontstaan omdat de Britten de naam van de stad zo uitspreken!), is de stad een aantrekkelijke en levendige vakantiebestemming vol toeristische attracties en traditionele Spaanse charme. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Jerez en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje, met inbegrip van Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia en Sevilla. Autohuur in Jerez is een geweldig goedkope manier om deze opwindende stad en de schitterende omringende omgeving te verkennen.

Autohuur in Jerez

Goedkope autohuur in Jerez

Jerez is een fascinerend mengsel van stijlen en culturen, wat staande op de grens tussen de oude Moorse en Christelijke werelden (de volledige naam van de stad is Jerez de la Frontera) duidelijk tot uitdrukking komt. De levendige, brede straten en prettige, drukke pleinen maken de stad een genoegen om in rond te lopen. De adembenemende Alcazaba, een Moorse vesting daterend uit de 11e eeuw, en de schitterende Catedral del Salvador zijn de hoogtepunten uit een aantal fraaie barokke gebouwen die de stad biedt. Naast de zoete wijnen is Jerez beroemd om zijn prachtige dansende paarden. De Real Escuela Andaluza de Atre Ecuestre is de academie waar de paarden worden getraind, en waar voor bezoekers speciale uitvoeringen worden gehouden. Als u hier in mei bent kunt u genieten van de kleurrijke unieke paardenmarkt. Jerez is ook een van de belangrijkste centra ter wereld waar flamenco wordt bestudeerd en gedanst. Als u uw heupen eens wilt draaien en uw hielen wilt stampen, dan kunt u een korte cursus in de stad volgen.

Jerez per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Jerez en geniet van de vrijheid om in uw eigen tempo de schitterende omgeving te verkennen. U kunt ook langs de adembenemende Spaanse kust rijden of misschien de nabijgelegen dorpjes bezoeken waar men u van harte welkom heet en u van de sappige tapas kunt genieten.

Boek uw huurauto nu