Zoek voor autoverhuur in Granada

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Granada

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Granada via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze schitterende stad in het hart van Andalusië is beroemd om de betoverende architectuur van het Alhambra. easyCar levert goedkope autohuurfaciliteiten in Granada en bij stadslocaties verspreid over geheel Spanje. Autohuur in Granada heeft u de flexibiliteit om dit fascinerende gebied in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Granada

Low-cost autohuur in Granada

Granada, met zijn Moorse architectuur en oude schatten, is een stad vol karakter en geschiedenis. De Arabieren die het schiereiland in de 8e eeuw binnenvielen hebben de stad zijn huidige naam Granada gegeven wat “Groots kasteel“ betekent naar het Romeinse fort dat ooit op de Albacin heuvel stond. Het was de laatste moslimstad die in 1492 in handen van de Christenen viel in opdracht van Koningin Isabella van Castilië en haar man Ferdinand van Aragon.Met zo'n dramatische en opwindende achtergrond is het geen verrassing dat Granada een van de adembenemendste bouwkundige relikwieën van de oude wereld huist. Het Alhambra dat aan de voet van de machtige Sierra Nevada bergketen ligt, bestaat uit een serie 14e eeuwse paleizen, tuinen en gebouwen. In het centrum staat het schitterende paleis van Karel V en de rest van het terrein is gevuld met een mengsel van Christelijke en Moorse ontwerpen in de unieke "mudéjar" stijl van Granada.

Granada per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Breng een bezoek aan de oude Moorse wijk Albaicin, tegenover het Alhambra, met zijn doolhof aan straatjes. De Plaza de San Nicolas, dat op het hoogste punt van het Albaicin ligt, is beroemd om zijn fantastische uitzicht op het Moorse paleis. De Sacromonte heuvel die boven de stad uitrijst staat bekend om zijn oude grotwoningen.

Boek uw huurauto nu