Zoek voor autoverhuur in Gran Canaria

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Gran Canaria

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Gran Canaria via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialisten. Gran Canaria, beroemd om zijn stranden, kan het best per auto worden verkend, zodat de spectaculairste locaties en verschillende attracties die de goed geïnformeerde toerist worden geboden, kunnen worden bezocht. Het huren van een auto in Gran Canaria bij easyCar stelt u in staat om tegen een prijs die aanstaat de geweldige bezienswaardigheden die u graag wilt zien te bezichtigen.

Autohuur in Gran Canaria

Goedkope autohuur in Gran

Er zijn met een huurauto veel voordelige attracties bereikbaar in Gran Canaria: drie waterparken en vele themaparken roepen om aandacht, terwijl gebruikmaken van de zon altijd een optie is in het prettige klimaat van Gran Canaria. Over het hele eiland heen zijn microklimaten en het is mogelijk om een subtropisch dal tegen te komen en koelere, meer gematigde gebieden die vlak naast elkaar liggen.Vanuit de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria zijn er verschillende routes aanwezig om de speciale kwaliteiten van Gran Canaria via een huurauto te bekijken en als basis kent het geografisch gezien zijn weerga niet, omdat de grote routes die men neemt om het eiland te verkennen allemaal door de hoofdstad lopen.

Gran Canaria door Auto: Grote Gezichten aan Weggeefprijzen

Er is de flexibiliteit om in de zon te liggen aan een zandstrand of om de centrale bergmaassief te beklimmen, maar Gran Canaria kan het best worden verkend vanaf de weg. Bezichtig het pittoreske binnenland of zijn kuststreek. Gran Canaria met zijn mooie landschap en bezienswaardigheden zal de budgetreiziger in de ban brengen, en niet alleen is autohuur er goedkoop, maar het brengt u tevens de weg op zodat u met meeste van wat er geboden wordt kunt zien.Als u slechts een klein budget heeft, dan zult u verrast zijn over de lage kosten van autohuur in Gran Canaria en u kunt deze kosten laag houden door on line bij easyCar te huren.

Boek uw huurauto nu