Zoek voor autoverhuur in Fuerteventura

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Fuerteventura

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Fuerteventura is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Fuerteventura is het op een na grootste eiland van de Canarische eilanden en een populaire, exotische en bijzonder mooie vakantiebestemming, perfect voor de hele familie. Fuerteventura ligt in de helderblauwe wateren van de Atlantische Oceaan bij de Afrikaanse kust en biedt bezoekers een aantrekkelijke reeks attracties, van surfen tot zonnebaden.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Fuerteventura en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje en de Canarische eilanden, met inbegrip van Tenerife, Lanzarote en Las Palmas. Autohuur in Fuerteventura is de beste manier om het eiland voor een koopje te verkennen.

VAutohuur in Fuerteventura

Low-cost autohuur in Fuerteventura

Dit schitterende vulkanische eiland is gezegend met meer dan 3000 uur zon per jaar. Fuerteventura, dat vele natuurlijke en culturele schatten bezit, biedt bezoekers een geweldige reeks attracties. Fuerteventura heeft voor elk wat wils, van het proeven van de pittige mojo picon saus in een van de geweldige plaatselijke restaurants tot het van bovenaf vanuit een parasail bekijken van de wereld. Surfers kunnen genieten van de grote golven van de Atlantische Oceaan die tegen de westkust van het eiland slaan, terwijl zonnebaders de vele kalme, rustige stranden in badplaatsen of verborgen kreken kunnen bezoeken. Fuerteventura heeft de meeste zandduinen en -stranden van alle Canarische eilanden en een aantal van de mooiste kustlijnen van Europa. Het eiland heeft verscheidene culturele hoogtepunten waaronder het Archeologisch en Etnografisch museum in Betancuria en het Openluchtmuseum in Tefia.

Fuerteventura per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Fuerteventura zodat u de vele hoogtepunten die verspreid liggen over dit geweldige eiland kunt bezoeken. Van het verkennen van het interieur van het eiland waar dramatische woestijnlandschappen en rotsenformaties rond vriendelijke plaatselijke dorpjes liggen tot het opzoeken van uw eigen beschutte zandstrand, met uw eigen transport heeft u de vrijheid om dit alles in uw eigen tempo te onderzoeken.

Boek uw huurauto nu