Zoek voor autoverhuur in Cordoba

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Cordoba

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Cordoba via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Cordoba en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Alicante, Madrid, Malaga, Jerez, Barcelona, Granada, Benidorm en Sevilla.

Autohuur in Cordoba - Autoverhuur in Cordoba

Low-cost autohuur in Cordoba - Low-cost autoverhuur in Cordoba

Cordoba dat door de Romeinen is gesticht was ooit de grootste stad van het Romeinse Spanje. Heden ten dage is het een typische drukke Andalusische stad die de toerist veel te bieden heeft. Naast een groot aantal cafés, restaurants en winkels zijn er geneugten zoals het Alcazar met zijn kasteel, tuinen en Moorse baden.

Cordoba per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Met een betaalbare huurauto van easyCar kunt u erop uit trekken en Cordoba als ideale basis gebruiken, waar vanuit u Andalucia kunt gaan verkennen. Breng eens een bezoek aan de Ruïnes van Medina-Azahara, of als u een typisch Andalusisch dorpje wilt zien ga dan naar Cabra. Wilt u er liever even helemaal tussenuit, en genieten van weidse open ruimten en de frisse Andalusische lucht, ga dan met uw huurauto naar La Sierra Norte, een adembenemende bergrug in het noorden van Cordoba.

Boek uw huurauto nu