Zoek voor autoverhuur in Cadiz

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Cadiz

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Cadiz via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Cadiz en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje, met inbegrip van Alicante, Madrid, Malaga, Jerez, Barcelona, Granada, Benidorm en Sevilla.

Autohuur in Cadiz - Autoverhuur in Cadiz

Low-cost autohuur in Cadiz - Low-cost autoverhuur in Cadiz

Cadiz is een oude stad in het zuidwesten van Spanje. Cadiz is een van de oudste steden in West-Europa, en het oude gedeelte staat bekend om zijn pittoreske charme. De Moorse architectuur en de talloze nauwe keistenen straatjes in Cadiz vragen erom om verkend te worden. En als u klaar bent met dit verkennen dan kunt u in de redelijk geprijsde, traditionele restaurants eten die zich in en rond de Plaza Juan de Dios met zijn eigen labyrint van straatjes bevinden.

Cadiz per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De stad Cadiz is prachtig en een bezoek aan zijn 18e eeuwse Barok kathedraal is een must. De provincie Cadiz dekt meer dan 7000 vierkante kilometers en heeft een ruim 250 km lange kustlijn, het is dus zeker de moeite waard om dit met uw easyCar huurauto te verkennen. De provincie Cadiz heeft sommige van Spanjes mooiste gouden zandstranden en is voor het overgrote deel nog onbedorven. Maar als de zon, zee en zand niet voor u zijn, dan kunt u altijd nog het binnenland in gaan om de adembenemende witte dorpjes, een serie kleine dorpjes bestaande uit met kalk bedekte huizen, te bezoeken.

Boek uw huurauto nu