Zoek voor autoverhuur in Bilbao

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bilbao

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Bilbao met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Bilbao is de zesde stad in Spanje en een favoriete bestemming voor reizigers die op ontdekkingstocht willen door het omliggende Baskische land en het beroemde en opvallende Guggenheim Museum willen bezoeken. Autoverhuur Bilbao maakt het u gemakkelijk deze bijzondere streek in uw eigen tempo te leren kennen.

Autoverhuur Bilbao

Voordelige autohuur in Bilbao

Bilbao is ondergedompeld in de onafhankelijke geest van de Baskische cultuur en is het politieke centrum van de streek. Neem de tijd om de Kafe Antzokia in de Plaza San Vicente te bezoeken, maar ook het Baskische Museum om meer van de geschiedenis en het omliggende gebied te weten te komen. Het museum is een verwarrende, frustrerende maar uiterst fascinerende plaats om de rijke en complexe achtergrond van de regio tot u te nemen. Een van de beroemdste attracties van Bilbao is het reusachtige Guggenheim Museum. Dit unieke, imposante gebouw dat werd ontworpen door de Amerikaanse architect Frank Gehry ontvangt ademloze bewondering en afkeuring in gelijke mate. Wat uw reactie ook is, een bezoek aan het Guggenheim is zeker een gedenkwaardige ervaring. De Funicular de Artxandra, waar een magnifieke oude stoeltjeslift de heuvel opstrompelt naar het uitkijkpunt van Artxanda is een ander hoogtepunt van Bilbao.

Bilbao met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Rond Bilbao zijn er volop attracties die een ritje zeker de moeite waard maken. Natuurliefhebbers hebben maar te kiezen. Monte Gorbea is een rotsachtig, bergachtig terrein, bewoond door herten, everzwijnen en vossen. De lucht wemelt van de roofvogels, inclusief de majestueuze bruine slangenarend en talloze buizerds. Van bijzonder belang vanwege hun landschap en flora zijn de Sierra de Orduña, Duranguesado, Monte Barzar en monte Otxandiano, evenals bijna de hele kustlijn.

Boek uw huurauto nu