Zoek voor autoverhuur in Benidorm

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Benidorm

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur Benidorm is goedkoop en gemakkelijk met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Het onverslagen Benidorm dat elk jaar nog steeds meer dan vijf miljoen bezoekers aantrekt is een strandvakantieparadijs, vol badplaatsen, bars en luidruchtig plezier! Als grootste badplaats van Spanje is Benidorm is de plaats voor pret en vermaak in de zon. easyCar biedt autoverhuur in Benidorm en op luchthavens en in stadscentra door heel Spanje, inclusief Madrid, Barcelona, Valencia, Fuerteventura en Tenerife. Een huurauto in Benidorm is een fantastische manier om deze geweldige vakantiebestemming in uw eigen tempo te ontdekken.

Autoverhuur Benidorm

Goedkope autohuur in Benidorm

Als er iets is waar Benidorm alles vanaf weet, dan is het hoe je plezier hebt! Met meer dan 1000 bars en talloze restaurants, kunt u eten en drinken en plezier hebben naast 5km lange stranden waaronder sommige met het mooiste witte zand in Europa. Georganiseerde reizen en goedkope vluchten maken van Benidorm een van de voordeligste vakantiebestemmingen in de wereld. De rijen hotels variëren van zeer goedkoop tot luxe en er zijn restaurants voor mensen die van een snelle goedkope hap houden, maar ook sjieke eetgelegenheden. De stad heeft nog steeds een beetje van het traditionele Spaanse karakter in de nauwe straatjes en het oude kasteel in Oud Benidorm, maar de voornaamste reden dat de meeste toeristen naar de badplaats gaan is voor de bars en de stranden.

Benidorm met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Huur een auto in Benidorm en u kunt zelf op ontdekkingstocht langs de Costa Blanca gaan. Als u genoeg krijgt van de drommen mensen op de prachtige Levante en Poniente stranden, kunt u verder langs de schitterende Spaanse kustlijn rijden om uw eigen beschutte inham te vinden. Als u wat ruimer in de tijd zit, kunt u naar de levendige stad Alicante gaan en van heerlijke tapas op de boulevard genieten.

Boek uw huurauto nu