Zoek voor autoverhuur in Balearics

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Balearics

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in de Balearische Eilanden via easyCar.nl - de low-cost, on line autohuurspecialist. De Balearische Eilanden (Mallorca, Ibiza, Menorca and Formentera) zijn beroemd om hun perfecte stranden, adembenemende landschap en een wild nachtleven dat eindeloos doorgaat.Vaak wordt vergeten dat de Balearische Eilanden ook fascinerende dorpjes en attracties in het binnenland hebben, maar autohuur op Balearische Eilanden stelt u in staat om dit afwisselende en opwindende gebied volledig te verkennen.

Autoverhuur in de Balearische Eilanden

Low-cost autohuur op de Balearische eilanden

Maak een tocht naar het centrum van de eilanden en probeer de pittige Spaanse keuken eens in een van de charmante en vriendelijke plaatselijke dorpjes. De indrukwekkende kliftopstad Mahon op Menorca is een geweldige plaats om te bezoeken. Bewonder de schitterende Spaanse architectuur en de geweldige zeegezichten terwijl u 's middags een verfrissend glas sangria drinkt.

De Balearische eilanden per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto op de Balearische eilanden en verken de eilanden in uw eigen tempo. Geniet van de plaatselijke gastvrijheid in een afgelegen dorpje, of ontdek een afgezonderd strand waar u in alle rust kunt zonnebaden. Ga 's avonds naar een nabijgelegen restaurant en bestel een maaltijd van vers gevangen kreeft. Als u avontuur zoekt, dan zijn er talloze watersportcentra op het eiland die adrenalinejunks van alle leeftijden van dienst kunnen zijn.

Boek uw huurauto nu