Zoek voor autoverhuur in Almeria

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Almeria

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Almeria met easyCar – de voordeligste online autoverhuurspecialist. Deze levendige stad, die is gelegen aan de mooie Costa de Almeria is rijk aan cultuur, geschiedenis en nachtleven. easyCar biedt autoverhuur in Almeria en op locaties in heel Spanje. Met autoverhuur Almeria kunt u de stad onderzoeken en op ontdekkingstocht gaan naar verborgen schatten in de omgeving.

Autoverhuur Almeria

Voordelige autohuur in Almeria

Almeria is een stad met een gecompliceerd en fascinerend verlenen. Op verschillende tijdstippen werd het geregeerd door Phoeniciërs, Carthagiërs en de Romeinen en de verschillende architectonische stijlen hebben hun stempel op Almeria gedrukt. De stad wordt gedomineerd door het ongelooflijke Moorse fort van Alcazaba dat in oorlogstijd meer dan 20.000 mensen kon herbergen. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over de stad, het netwerk van grotten bij de ‘Barrio de la Chanca’ en van de unieke verstevigde gotische kathedraal met een opvallende renaissance façade. Tegenwoordig is Almeria een bloeiende stad en provincie met een sterke economie op basis van toerisme en landbouw. Naast het genieten van de architectuur en het leren over het boeiend verleden biedt Almeria de bezoeker een aantal gastronomische specialiteiten zoals Gachas, een warme en pittige stoofschotel van schelpdieren.

Almeria met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

De Costa de Almeria blijft onbedorven door massatoerisme. Naar het westen van Almeria, bestaat de kust uit hoge rotsen en vlakke zandstranden, die blijkbaar zijn ontworpen om lekker in de zon te liggen! Naar het oosten van de stad strekt zich 20km prachtige kustlijn uit langs het Cabo de Gata-Mijar Natuurpark. Dichtbij is de San Miguel de Cabo de Gata met zijn interessante Romeinse en Arabische archeologische vindplaatsen.

Boek uw huurauto nu