Zoek voor autoverhuur in Alcudia

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Alcudia

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Alcudia is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. Alcudia is een van de meer relaxte en minder drukke badplaatsen op het enorm populaire vakantie-eiland Mallorca, en is een schitterende bestemming met veel attracties voor de hele familie. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Alcudia en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje en de Balaerische Eilanden, met inbegrip van Madrid, Barcelone, Bilbao, Valencia, Sevilla, Benidorm en de Canarische Eilanden. Autohuur in Alcudia is een geweldig goedkope manier om het fantastische eilandparadijs Mallorca te verkennen.

Autohuur in Alcudia - Autoverhuur in Alcudia

Low-cost autohuur in Alcudia

Alcudia, dat aan de smetteloze en prachtige noordkust ligt, is ver verwijderd van de drukke badplaatsen in het zuidelijke deel van Mallorca. Met veilige, schone stranden en kalme, heldere wateren is het gebied rond Alcudia perfect voor een familievakantie. Het nachtleven is actief en levendig, maar zeker niet zo lawaaierig als de partysteden in het zuiden. Het oorspronkelijke Alcudia bestaat uit een charmant netwerk van nauwe straatjes en rustige pleinen. Het toeristenbureau van Alcudia kan een begeleide historische wandeling door de stad voor u organiseren. Met een combinatie van hotels en bars aan de boulevard en een traditioneel Spaans karakter in de oude stad, heeft Alcudia voor elk wat wils. Uiteraard zijn sommige van de belangrijkste attracties in dit gebied de tientallen adembenemende stranden. Of u nu liever gaat liggen en u laat verwennen, of uw dorst voor adrenaline wilt lessen met opwindende watersport, Alcudia is een geweldige plaats voor een met zon overgoten strandvakantie.

Alcudia per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De badplaats Alcudia ligt op korte afstand van de oude stad. Het is dus de moeite waard om een auto te huren zodat u de omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. Rijd wat verder langs de Baai van Alcudia naar de luxe badplaatsen Playa de Muro en C’an Picafort vol boetiekjes, bars en prachtige stranden.

Boek uw huurauto nu