Zoek voor autoverhuur in Ljubljana

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Ljubljana

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Ljubljana via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Ljubljana is de grootste en aantrekkelijkste stad in Slovenië en groeit aan populariteit omdat wordt beweerd dat de stad net zo mooi is als Praag, maar zonder de vele toeristen. Het bruisende en schone Ljubljana met zijn adembenemende architectuur en culturele hoogtepunten is een fantastische plaats voor een citybreak of als beginpunt waar vanuit Slovenië verkend kan worden. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Ljubljana en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Slovenië. Autohuur in Ljubljana is een goedkope en handige manier om deze schitterende stad te bezoeken en om de nabijgelegen attracties te bereiken.

Autohuur in Ljubljana

Goedkope autohuur in Ljubljana

Ljubljana toont nog steeds tekenen van het Koningshuis Habsburg wat tot uiting komt in zijn lichte kerken, straten en helderwitte stadpleinen. De stad ligt rond de rivier de Ljubljana waarlangs vele van de belangrijkste culturele hoogtepunten en attracties zijn geschaard. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan het Gemeentemuseum waar vele Romeinse kunstvoorwerpen tentoongesteld zijn en het Nationale Museum om een idee te krijgen van de natuurlijke en culturele geschiedenis van Slovenië. Voor meer radicale en moderne werken moet u het museum van moderne kunst bezichtigen. Ga om de benen te rusten naar al dat ronddwalen naar de oude stad met zijn schilderachtige keistenen straatjes en schattige bruggetjes. Hier kunt u genieten van een rustig kopje koffie, de plaatselijke keuken of een paar Sloveense biertjes.

Ljubljana per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Slovenië en verken het adembenemende landschap van Slovenië. Ga naar de Adriatische kust en geniet een paar dagen van de zon in een van de badplaatsen, of rijd door de welige groenen heuvels van Slovenië en stop onderweg bij de kleine vriendelijke dorpjes.

Boek uw huurauto nu