Zoek voor autoverhuur in Bratislava

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bratislava

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Bratislava via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Breng een bezoek aan de hoofdstad van Slowakije en zie de bezienswaardigheden met een low-cost huurauto van easyCar Bratislava.

Autoverhuur in Bratislava

Low-cost autohuur in Bratislava

Bratislava is een bloeiende Europese stad aan de oevers van de Donau ongeveer 60 km van Wenen in Oostenrijk en 16 km van Hongarije. Geniet van een bezoek aan Bratislava terwijl het nog relatief onbedorven is door massatoerisme. Loop langs de oevers van de Donau of relax in het Janko Kral park, waar het schitterende Bratislava kasteel over uitkijkt. De oude stad van Bratislava is een genot om te verkennen. Er zijn tientallen musea en paleizen en veel geweldige plaatsen om te eten, plus een bruisend nachtleven.

Bratislava per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Boek een low-cost huurauto via easyCar en zie alle bezienswaardigheden op een voordelige manier. Breng een bezoek aan het Devin-kasteel dat uitsteekt boven het raakpunt van de Morava en de Donau en is een van de belangrijkste locaties in Slowakije. Voor een geweldig uitzicht op de oude stad moet u de toren bij de Michielpoort bezoeken, de enige poort van de middeleeuwse vestingmuur die overgebleven is.

Boek uw huurauto nu