Zoek voor autoverhuur in Hamilton

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Hamilton

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Hamilton is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Hamilton is een bloeiende stad in Zuid-Lanakshire dat populair is bij zakenreizigers, liefhebbers van winkelen en mensen die graag het omringende platteland en nabijgelegen attracties willen verkennen.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Hamilton en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Schotland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Glasgow, Edinburgh, Aberdeen, Dundee, London, Birmingham, Manchester en Liverpool. Autohuur in Hamilton is een geweldig goedkope manier om de stad te bezoeken en de schitterende plaatselijke streek in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Hamilton

Goedkope autohuur in Hamilton

Hamilton ligt in het zuiden van Schotland en is een prettige en levendige stad waar in het centrum en de omringende omgeving veel dingen te zien en te doen zijn. De stad ligt bij de rivieren de Clyde en de Avon en heeft een beduidende geschiedenis als een mijnbouwstad. De moderne industrieën van de stad omvatten kleine metaalnijverheid en een markthandel in groente en fruit (de kleurrijke stalletjes in het stadscentrum zijn hier getuige van). Winkelaars uit de hele regio komen naar Hamilton voor de goede keus aan winkels, evenals bars en cafés. Vele van de beste attracties zijn echter aan de rand van de stad of daarbuiten. Het Hamilton Lou Parks Museum bijvoorbeeld heeft een fascinerende collectie kunstvoorwerpen en toont de geschiedenis van het Cameronian (Scotch Rifles) Regiment.

Hamilton per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De Zuid-Lanarkshire regio rond Hamilton biedt vele attracties en activiteiten. Chatelherault Country Park is een schitterende plaats om te verkennen, met sfeervolle natuurpaden langs oude overhangende bomen en zelfs de overblijfselen van Cadzow Castle. Een andere geweldige plaats voor een dagtocht is het Kittochside Museum of Scottish Country Life. Hier is een tentoonstelling met voorwerpen en recreaties over het boerenleven van meer dan vijftig jaar geleden. Bothwell Castle is op korte afstand van Hamilton. Het goed bewaard gebleven stenen kasteel met een indrukwekkende toren en een prachtige centrale binnenplaats kijkt uit over de rivier de Clyde.

Boek uw huurauto nu