Zoek voor autoverhuur in Dundee

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Dundee

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Dundee is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Dundee is de op drie na grootste stad van Schotland en is levendig, verfrissend, vol geschiedenis en omgeven door een adembenemend landschap. Het is een fantastische bestemming voor een weekendbreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Dundee en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Schotland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Glasgow, Edinburgh, Aberdeen, Hamilton, London, Birmingham, Manchester en Liverpool. Autohuur in Dundee is een geweldig goedkope manier om de omgeving van Angus en Dundee te verkennen.

Autohuur in Dundee

Goedkope autohuur in Dundee

Dundee, met een rijk maritiem verleden en een levendig modern stadscentrum, is een schitterende plaats voor een korte vakantie of als basis waar vanuit het omringende platteland verkend kan worden. Er zijn goede winkelfaciliteiten in de stad. Met name het indrukwekkende glazen Overgate Centre is een droom voor koopverslaafden met zijn warenhuizen, boetiekjes, sport- en muziekwinkels. Als u een koopje zoekt ga dan naar de outlet winkels in City Quay aan de waterkant, waar het heerlijk winkelen is. Dundee viert zijn industriële verleden in de Verdant Works, een serie tentoonstellingen over de fabricage van textiel. Het museum heeft in 1999 een award gewonnen voor het Beste Industriële Museum in Europa. Als u de werkelijke maritieme tradities van Dundee wilt leren kennen ga dan naar de oevers van de rivier Tay, waar u de R.S.S. Discovery kunt zien, het schip waarmee Captain Scott zijn Antarctische expeditie maakte. Sensation is een uniek innovatief bezoekerscentrum gebaseerd op de vijf zintuigen, met interactieve exposities en displays, perfect voor kinderen van alle leeftijden!

Dundee per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Dundee zodat u de streek in uw eigen tempo kunt verkennen. De natuurlijke schoonheid van het Cairngorms National Park is moeilijk te weerstaan. Hier kunt u door de schitterende glooiende heuvels rijden, van de wind van de Noordzee genieten, vissen in serene meren, of door oude bossen fietsen. Er zijn ook een aantal geweldige golfterreinen, ideaal voor een weekendbreak en een paar rondjes golf in de frisse Schotse lucht.

Boek uw huurauto nu