Zoek voor autoverhuur in Aberdeen

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Aberdeen

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Aberdeen is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Aberdeen, de op twee naar grootste stad van Schotland , heeft een levendige, kosmopolitische atmosfeer met een bloeiende internationale populatie en studentenbevolking. Veel cultuur, een levendig nachtleven en de dynamische Schotse energie maken de stad een geweldige plaats om te bezoeken of dit nu voor zaken of voor plezier is.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Aberdeen en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Schotland, met inbegrip van Glasgow, Hamilton, Dundee, Carlisle Car Hire en Edinburgh. Autohuur in Aberdeen is een geweldige manier om deze levendige stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het omringende platteland van Schotland.

Autohuur in Aberdeen

Goedkope autohuur in Aberdeen

Aberdeen is een van Schotlands welvarendste steden en de thuishaven voor arbeiders op de enorme offshore olievelden in de Noordzee en een grote studentenbevolking. Dit heeft de stad een internationaal tintje gegeven dat wordt weerspiegeld in de verscheidenheid aan restaurants en bars in het centrum. Om meer te weten te komen over de geschiedenis van Aberdeen en zijn verbintenis met de zee, moet u het geweldige Maritime Museum bezoeken en een wandeling door de mooie haven maken. Voor diegenen die graag winkelen is er Union Street (“The Granite Mile”), waar talrijke boetiekjes en goedkope winkeltjes naast een aantal uitstekende restaurants en bars te vinden zijn. Aberdeen verwent de bezoeker tevens met een uitgebreide selectie culturele attracties. De Aberdeen Art Gallery heeft een brede reeks eigentijdse en klassieke Schotse kunst, terwijl het geweldige Lemon Tree Theatre het hele jaar door een opwindend programma met toneelstukken en evenementen biedt.

Aberdeen per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is ook genoeg te zien binnen korte afstand van Aberdeen. De Duthie Park Winter Gardens bevatten de grootste verzameling binnentuinen in Europa waaronder de beroemde Rose Hill – een glooiend veld met meer dan 12000 rozen. Zorg tevens dat u een tocht maakt langs de schitterende kunstlijn van de Noordzee met ruige, rotsachtige stranden en een adembenemend uitzicht vanaf de kliftoppen.

Boek uw huurauto nu