Zoek voor autoverhuur in Russia

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Russia

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Rusland

Huur een auto in Rusland via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Rusland is een uitgebreid land dat elf tijdzones en twee continenten omspant Het bevat het grootste zoetwatermeer ter wereld, rivieren en bossen vol vissen en fauna, adembenemende vulkanen en indrukwekkende bergen. Het toerisme is echter gericht op twee grote steden in Europese stijl. Autohuur in Rusland maakt het voor u mogelijk om meer van dit geweldige land te zien.

Voordelige autohuur in Rusland

Moskou en St. Petersburg blijven de twee belangrijkste toeristencentra in Rusland. De hoofdstad van Rusland, Moskou, is nog steeds de populairste bestemming en een van de grootste steden ter wereld. De schitterende architectuur is door de eeuwen heen gecreëerd om artistieke, politieke en religieuze aspiraties te weerspiegelen. De populairste plaatsen om te bezoeken zijn ongetwijfeld die plaatsen die Rusland kenmerken – het Kremlin, het Rode Plein en natuurlijk de St. Basil Kathedraal. St. Petersburg is de tweede grootste stad van Rusland en zijn culturele hoofdstad. De opera’s, het ballet, de klassieke muziek en de theaters van St. Petersburg staan bekend als de besten ter wereld.

Rusland per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Rusland kan wel het koudste land ter wereld zijn, maar delen van het land hebben een zacht klimaat. Breng eens een bezoek aan de kust van de Zwarte Zee en de Kaspische Zee waar bijna mediterrane klimaten heersen. Een populaire vakantiebestemming is de stad Sochi, bekend om zijn stranden, vele sanatoriums en minerale baden.

Boek uw huurauto nu