Zoek voor autoverhuur in Roemenie

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Roemenie

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Roemenie

Huur een auto in Roemenië via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Roemenië is een land met een schitterende ruige schoonheid, die het traditionele met het moderne verbindt, een mengsel van geschiedenis en cultuur. easyCar levert autohuurfaciliteiten verspreid over geheel Roemenië en bij luchthavens en stadslocaties waaronder Brasov en Boekarest.

Low-cost autohuur in Roemenie

Roemenië ontdekken is het ontdekken van een weelde aan culturele en artistieke schatten. De middeleeuwse stadjes in Transylvanië met hun kleine huisjes en nauwe met keistenen bedekte straatjes en doorgangen zijn perfect om te verkennen. De beschilderde kloosters in Bucovina bieden de vakantieganger schitterende voorbeelden van 15e eeuwse frescokunst met rijke en ingewikkelde bijbelse voorstellingen.Als u liever een strandvakantie heeft ga dan naar de badplaatsen aan de Zwarte Zee die heel populair aan het worden zijn bij vakantiegangers. Het warme klimaat, de zandstranden, oude monumenten en moderne badplaatsen maken dit een perfecte bestemming voor de kenners onder de toeristen.

Roemenie per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u er even helemaal tussenuit wilt zijn, kies dan voor een rustige cruise over de rivier de Donau, waar meer dan 300 soorten vogels en 160 soorten zoetwatervis en zeevis leven. Als u van de natuur en van wandelen, fietsen of de wintersport houdt, breng dan een bezoek aan de Karpatische bergen waar u de pure frisse lucht kunt inademen en van de adembenemende uitzichten kunt genieten.

Boek uw huurauto nu