Zoek voor autoverhuur in Wellington

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Wellington

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Wellington

Huur een auto in Wellington via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Wellington is een beeldig havenstadje in het zuidelijke puntje van North Island. Wellington, een van de meest kosmopolitische en levendige steden in Nieuw-Zeeland heeft een bloeiend cultureel leven en geweldige restaurants en funky bars. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Wellington en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Nieuw-Zeeland Autohuur in Wellington is een goedkope en handige manier om deze mooie stad te verkennen en om andere plaatselijke attracties te ontdekken.

Low-cost autohuur in Wellington

Een van de meest populaire toeristenattracties in Wellington en een geweldige manier om over de stad te kijken is de kabelbaan. Zodra u op het uitkijkpunt van Kelburn bent gearriveerd, kunt u een paar foto's maken en via de schitterende Botanic Gardens weer naar beneden lopen. Wellington bezit tevens een aantal fantastische musea, waaronder het adembenemende Papa Museum, een van de grootste musea ter wereld. Hier kunt u het typische Nieuw Zeeland en zijn geschiedenis zien, met geweldige tentoonstellingen over de Maori- en koloniale cultuur. Er zijn een aantal schitterende architectonische hoogtepunten in Wellington, zoals de moderne Beehive (een parlementsgebouw), de enorme National Library en het oude regeringsgebouw - een van de grootste houten gebouwen op de planeet. Als u een middagje wilt winkelen, ga dan naar de levendige Cuba Street, waar zowel souvenirwinkeltjes als designer kleding in overvoed aanwezig zijn.

Wellington per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Rijd vanuit Wellington langs de Kapti Coast en geniet van het mooie uitzicht. Langs deze kustlijn liggen de Chocolate NZ Factory, Lindale Farm, en het Southwards Car Museum die u kunt bezoeken, evenals de boerenbedrijven op het platteland. Op Paekakariki Hill heeft u een schitterend uitzicht over de omringende omgeving.

Boek uw huurauto nu