Zoek voor autoverhuur in Dunedin

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Dunedin

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Dunedin via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Dunedin en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Nieuw-Zeeland met inbegrip van Auckland, Christchurch en Wellington.

Autohuur in Dunedin - Autoverhuur in Dunedin

Low-cost autohuur in Dunedin - Low-cost autoverhuur in Dunedin

Dunedin is een van de grote steden in Nieuw-Zeeland, en hier heeft u zeker een huurauto nodig om de vele dingen die er te zien en te doen zijn te ervaren. Het eerste wat de toerist moet gaan zien is de Dunedin Municipal Clock die al meer dan 100 jaar tikt nadat hij in december 1800 door de burgemeester van Dunedin de heer H. J. Walter werd gestart.

Dunedin per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Waar wilt u vervolgens naartoe? U zou in uw low-cost huurauto van easyCar kunnen stappen en naar het schiereiland kunnen rijden waar u de Fletcher House kunt bewonderen, of u kunt naar Port Chalmers gaan waar u van verschillende stijlen architectuur kunt genieten. Of misschien lijkt u een bezoek aan de Botanical Gardens in Dunedin; wel iets waar u de exotische Rhododendron Dell of de tuinen van Glenfulloch met een oppervlakte van 12 ha. kunt bewonderen. U kunt ook naar Larnach Castle rijden, wat in feite het enige kasteel in Nieuw-Zeeland is, of de vele musea en kunstgalerijen die Dunedin te bieden heeft bezoeken.

Boek uw huurauto nu