Zoek voor autoverhuur in Christchurch

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Christchurch

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur Christchurch is goedkoop en gemakkelijk met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. De grootste stad op het Zuidelijke Eiland van Nieuw-Zeeland, Christchurch, is de toegangspoort tot een veelheid van adembenemende natuurlijke bezienswaardigheden op korte rijafstand van het centrum. Met een bruisend cultureel leven en een toeristenbevolking die het nachtleven het hele jaar door levendig houdt, is Christchurch een fantastische plaats om een paar dagen langer door te brengen. easyCar biedt autoverhuur in Christchurch en op plaatsen in heel Nieuw-Zeeland. Autoverhuur Christchurch is een geweldige, voordelige manier om deze fascinerende stad te ontdekken en de attracties in de buurt te bereiken.

Autoverhuur Christchurch

Voordelige autohuur in Christchurch

Door de gemakkelijke, korte afstand van imposante bergen, zandkusten, rivieren, graslanden en heldere blauwe meren, is Christchurch een magneet voor liefhebbers van het buitenleven. De stad zelf heeft echter een verrassende rijke culturele agenda en heeft volop bezoekersattracties die de moeite waard zijn. Compact gelegen rond de Avon Rivier is Christchurch gecentreerd rond Cathredral Square (waarvan de toren een handig oriëntatiepunt is mocht u verdwalen!) Van hieruit kunt u gemakkelijk naar het Christchurch Arts Centre wandelen met een grote variëteit aan galeries, kunstnijverheidsateliers, winkels, theaters en bioscopen. Als u naar de cultuur van de autochtone bevolking zoekt, is Nga Hau e Wha een traditioneel Maori gebouwencomplex met informatieve begeleide wandelingen met een vriendelijke gids.

Christchurch met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

DChristchurch biedt een aantal adembenemende avonturen en bezienswaardigheden op korte rijafstand. Ga naar Lyttleton Harbour voor schilderachtige boottochten met de kans om de kleinste dolfijn van de wereld - Hector’s dolfijn - te zien. U kunt zelfs een tocht naar de nabijgelegen bergen maken, en onderweg stoppen voor foto’s en een ontspannen picknick in de frisse Nieuw-Zeelandse lucht.

Boek uw huurauto nu