Zoek voor autoverhuur in Auckland

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Auckland

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

 Autohuur in Auckland is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De verfrissende maritieme omgeving en de nabijgelegen subtropische bossen geven Auckland een dynamische en verkwikkende atmosfeer. Met als bijnaam de "stad van de zeilen" is de haven van Auckland een spectaculaire verzameling jachten en boten die uit het water steken. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Auckland en bij luchthavens en stadsbestemmingen verspreid over geheel Nieuw-Zeeland. Autohuur in Auckland is een geweldige goedkope manier om deze schitterende stad te bezoeken en om de nabijgelegen attracties te bereiken.

Autohuur in Auckland

Low-cost autohuur in Auckland

 Als grootste stad in Nieuw-Zeeland ligt Auckland verspreid over een serie baaien en is bijna aan alle kanten omgeven door de Stille Oceaan. Het is dus niet vreemd dat de stad waar je je ook bevindt een maritieme sfeer heeft, van de thematische pubs tot de grappige souvenirs. Toeristen trekken naar het stadscentrum tussen de Waitemata Harbour en Manukau Harbour. In een van de restaurants aan de waterkant kunt u een maaltijd met verse vis bestellen of u kunt het America’s Cup Village bezoeken, een 'must' voor liefhebbers van zeilen. Meer landinwaarts zijn Parnell en Ponsonby, dé plaatsen om te winkelen om daarna in een van de tientallen trendy café's te relaxen. Als u 's ochtends even in de oceaan wilt zwemmen ga dan naar Okahu Bay en Mission Bay voor een verfrissende duik. Voor een meer culturele ervaring mag u het Auckland Museum niet missen. Met een schitterende collectie kunstvoorwerpen uit het Stille Oceaangebied en Maori relikwieën, kunt u hier zeker een hele middag doorbrengen.

Auckland per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Auckland zodat u de meer afgelegen attracties op uw eigen tempo kunt bezoeken. De Hauraki Gulf Islands zijn vol zeldzame vogels en dieren en vanuit het stadscentrum kunt u een tocht hiernaartoe organiseren. Rangitoto is ongeveer 10 kilometer rijden verwijderd van Auckland en een populair picknickgebied met een adembenemend uitzicht vanaf de top van zijn uitgebluste vulcaan.

Boek uw huurauto nu