Zoek voor autoverhuur in Rotterdam

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Rotterdam

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Goedkope autohuur in Rotterdam en op Rotterdam Airport

Bij easyCar maken we goedkope on line autohuur stressvrij. Onze goedkope autohuurfaciliteiten in Rotterdam bieden een geweldige, eenvoudig te gebruiken service die u de vrijheid geeft om deze levendige stad in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur - verken Rotterdam in stijl

De laatste tien jaar is Rotterdam uitgegroeid tot de meest levendige, culturele stad in Niederland. Met onze goedkope autohuurservice zult u net als de plaatselijke bevolking kunnen leven en Rotterdam en zijn omgeving zien en ervaren.

U kunt naar de Diergaarde Blijdorp (de dierentuin in Rotterdam) rijden, waar de hoogtepunten de enorme haaien- en schildpaddentunnel en lopen over de bewegende ijsschotsen terwijl pinguïns onder je voeten zwemmen, omvatten; Een bezoek brengen aan de Euromast - de hoogste uitkijktoren in Nederland met een ruimtecabine waar je de sensatie van een raketlancering kunt beleven; Een bezoek brengen aan de vele musea zoals het Architectuurinstituut, Maritiem Museum en de vele progressieve galeries; Een haventocht met Spido door de grootste haven van Europa maken; Of gewoon van het nachtleven genieten dat zich kan meten aan dat van Amsterdam, waar een hippe en creatieve jonge schare de vele cafeetjes, restaurants, bars en nachtclubs vult.

Autohuur op Rotterdam Airport

We bieden autohuurfaciliteiten in Rotterdam en op de luchthaven van Rotterdam, zodat u vanaf het moment dat u arriveert van de stad kunt genieten. Plan een opwindende break door onze goedkope autohuurservice te gebruiken in combinatie met een van de vele goedkope vliegmaatschappijen die naar Rotterdam Airport vliegen, waaronder de KLM Cityhopper, Transavia.com, VLM Airlines en Welcome Air.

Boek uw huurauto nu