Zoek voor autoverhuur in Maastricht

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Maastricht

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Maastricht via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Alhoewel de stad vaak voor zaken en politieke conferenties wordt bezocht, is Maastricht op zich een interessante stad. Van de St Servaasbasiliek tot Bierbrouwerij de Keyzer, er is voor elk wat wils. easyCar levert goedkope autohuurfaciliteiten in Maastricht en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Nederland. Autohuur in Maastricht is de beste manier om de stad in uw eigen tempo te ontdekken en het stelt u in staat om de omringende omgeving te verkennen.

Autohuur in Maastricht

Low-cost autohuur in Maastricht

Maastricht is niet alleen een zakencentrum, maar ook wijd en zijd bekend om zijn culturele attracties. Met een grote hoeveelheid musea, galerijen en historische gebouwen is er voor cultuurliefhebbers genoeg te doen. Het Bonnefanten Museum herbergt werken van oude meesters en moderne kunstenaars. Vlaamse meesters zoals Rubens, van Dyck en Jordeans zijn ook vertegenwoordigd. Het Natuurhistorisch Museum heeft een tentoonstelling over de streek Zuid-Limburg en biedt een fascinerende blik in de vroegere en huidige tijden, en er zijn tevens fossielen van reuzenschildpadden te zien! Wat de historische gebouwen betreft is de rijke geschiedenis van de St Servaasbasiliek de moeite van een bezoek 's middags waard. Onder het Derlon Hotel zijn in de kelder enkele fascinerende Romeinse overblijfselen bewaard gebleven, welke gratis kunnen worden bezichtigd.

Maastricht per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Maak een tocht door de omgeving en breng een bezoek aan Aken, wiens wortels maar liefst 5000 jaar teruggaan toen het niet meer dan een steengroeve was. Het moderne Aken is onherkenbaar en een stad waar conferenties worden gehouden en veel wereldberoemde kuuroorden zijn.

Boek uw huurauto nu