Zoek voor autoverhuur in Amsterdam

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Amsterdam

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Amsterdam met easyCar. – de voordelige online autoverhuurspecialist. Amsterdam, beroemd vanwege haar kanalen, cultuur, ontspannen atmosfeer en bruisend nachtleven is de ideale plaats voor een weekendje weg, of een langer bezoek.

Autoverhuur Amsterdam

Voordelige autohuur in Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is een innemende en compacte stad boordevol eindeloze attracties voor de bezoeker. Overdag kunt u een fiets huren en de waterwegen en grachten volgen die door de stad kronkelen. Drink cultuur in met een bezoek aan het wereldberoemde Rijksmuseum of het Van Gogh Museum waar u een aantal van de bekendste werken van de Hollandse Meesters kunt zien. In de zomermaanden kunt u zich bij de plaatselijke bevolking in het Vondelpark voegen waar de stad praktisch leeft tijdens het warme weer. ’s Nachts is Amsterdam levendig en vaak extravagant – het Rembrandtplein en het Leidseplein zijn de centrale plaatsen met voor elk wat wils.

Amsterdam per auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen budgetprijzen

Huur een auto in Amsterdam en u kunt alle attracties bezoeken én de omgeving ontdekken. De nabij gelegen steden van de Randstad hebben diverse genoegens te bieden en de “mini-Amsterdamse” stad Delft is werkelijk de moeite waard. Met het huren van een voordelige auto in Amsterdam kunt u ook gemakkelijk de voornaamste winkelcentra Magna Plaza en Kalverstraat bezoeken, evenals de levendige plaatselijke markten. Mis voor een unieke winkelervaring de Dappermarkt en de beroemde Albert Cuypmarkt zeker niet. Daarnaast zijn er andere fantastische bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Koninklijk Paleis op de Dam en de Drijvende bloemenmarkt. Amsterdam is een van de stedelijke topbestemmingen van Europa.

Boek uw huurauto nu