Zoek voor autoverhuur in Bonaire

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bonaire

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Bonaire via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Bonaire is een klein eiland in het zuidelijk deel van de Caribische Zee en maakt deel uit van de Nederlandse Antillen waaronder Aruba, Curaçao, St. Eustatius en St Maarten. Autohuur in Bonaire stelt u in staat om dit onbedorven, onvergetelijke eiland in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Bonaire

Low-cost autohuur in Bonaire

Als u er van houd om lekker uit te rusten en te relaxen op uw vakantie, dan heeft Bonaire vele prachtige stranden en een schitterend zonnig klimaat om van te genieten. Maar de meeste mensen komen naar Bonaire vanwege zijn enorme reeks activiteiten. U kunt er kajakken, zeilen en windsurfen, maar de meeste mensen komen voor het scubadiven en snorkelen, want de wateren langs de kust van Bonaire zijn uitgeroepen tot zeepark en bevatten smetteloze riffen en een gevarieerd zeeleven. Als u echter iets drogers prefereert dan kunt u misschien vogels gaan observeren, of een fiets- of een natuurtocht gaan maken. Bonaire is de voornaamste broedplaats voor flamingo's, en men beweert dat er meer flamingo's dan mensen op het eiland leven.

Bonaire per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Breng een bezoek aan het Nationale Park Washington-Slagbaai, wat een prachtige indruk geeft van het landschap en plantenleven van Bonaire. In het park zijn twee routes voor auto's uitgezet, een korte, ongeveer 2 uur durende, groene route van 28 km, en een lange, ongeveer 4 uur durende, gele route van 45 km. Er zijn onderweg zelfs een paar punten waar je kunt stoppen om te gaan snorkelen.

Boek uw huurauto nu