Zoek voor autoverhuur in Mexico

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Mexico

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Mexico

Huur een auto in Mexico via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Mexico heeft alles, koloniale steden, adembenemende stranden, historische locaties, schitterende natuurlijke landschappen en grote open wegen. easyCar biedt autohuurfaciliteiten bij luchthavens en in stadlocaties verspreid over geheel Mexico waaronder Acapulco, Cancun, Cozumel, Los Cabos, Mazatlan, Mexico City, Oaxaca, San Luis Potosi en Tijuana.

Goedkope autohuur in Mexico

Of u nu een autovakantie al rijdend door de koloniale steden en ravijnen ambieert of liever aan de hete zonnige stranden wilt relaxen, dit alles is binnen uw bereik in Mexico.Mexico heeft sommige van de beste badplaatsen ter wereld. Cancun is de droom van elke vakantieganger met het hele jaar door zon en fantastische stranden, watersport, winkels en restaurants Los Calbos staat bekend om zijn schoonheid en praal, en biedt 5-sterren luxe voor diegenen die hier prijs op stellen. Weg van het Yucutan schiereiland is de badplaats Puerto Vallarta, klein en vriendelijk met geweldige stranden, ideaal voor diegenen die romantisch aangelegd zijn.

Mexico per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u liever in het binnenland van Mexico wilt blijven, dan is er een weelde aan verborgen koloniale steden. Rijd weg van de drukte van Mexico City en door de schitterende steden Patzcuaro, Queretaro en Guanajuato. Nadat u weer adem kunt halen en gewend bent aan de hoogte, rijd u als u wilt verder, diep het Copper Canyon gebied in. De Copper Canyon bestaat uit 20 ravijnen met een omvang van 20.000 vierkante mijl en ze zijn 4 keer groter dan de Grand Canyon en het uitzicht is adembenemend. Maak Creel uw basis, trek uw wandelschoenen aan en geniet van het uitzicht. Voor diegenen die het liever wat rustiger aan doen is er de Copper Canyon spoorlijn, waar u vanuit de trein ook van het schitterende uitzicht kunt genieten.

Boek uw huurauto nu