Zoek voor autoverhuur in Mauritius

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Mauritius

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Mauritius

Autohuur in Mauritius is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Dit eilandparadijs schijnt als een juweel in de Indische Oceaan. Zijn unieke culturele erfgoed en sterke banden met Afrika, Groot-Brittannië, Frankrijk en India geven het een unieke kosmopolitische atmosfeer die nergens anders te vinden is. Van het genieten van een glas sangria aan de kust van Pereybère tot kuieren door de welige Labourdonnais boomgaard, Mauritius is een eiland vol sensuele geneugten, kleuren en attracties. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in locaties verspreid over geheel Mauritius met inbegrip van Plaisance. Autohuur in Mauritius is een geweldig goedkope manier om dit eiland in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Mauritius

Mauritius is het meest toegankelijke eiland in de Indische Oceaan, en zijn ongelooflijk mooie ligging en opwindende verscheidenheid aan stijlen en tradities brengt toeristen telkens weer in verrukking. Of u nu in een luxe badplaats verblijft en geniet van alle verwennerij of in een schilderachtige strandhut vertoeft, Mauritius heeft voor elk wat wils. De stranden zijn spectaculair, maar laat dit u er niet van weerhouden om de rest van het eiland te gaan verkennen Eureka is een interessante 175-jaar oude Creoolse woning die zeker de moeite van het bezichtigen waard is. De Black River Gorge is een beschermd gebied bestaande uit een adembenemend mooie natuur vol kleurrijke vogels en planten. Als u het nachtleven en een paar drankjes aan de waterkant zoekt, dan is Grand Bay de plaats voor shoppen, strand en sangria!

Mauritius per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto in Mauritius geeft u de vrijheid om het binnenland van het eiland te verkennen. Van het rijden naar het pittoreske en langste dorp in de streek, Triolet, tot lopen rond de fascinerende Balaclava ruïnes, er is genoeg te ontdekken in dit gebied.

Boek uw huurauto nu