Zoek voor autoverhuur in Valetta

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Valetta

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Valetta

Huur een auto in Valetta via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De bruisende, bedrijvige hoofdstad van Malta is zowel een World Heritage monument vol oude bezienswaardigheden, als een levendig modern centrum voor commercie en handel. In de heldere, kronkelige straten zijn adembenemende kunstwerken en vele architectonische wonderen van kerken tot paleizen te zien. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Valetta en in locaties verspreid over geheel Malta. Boek nu on line voor geweldig goedkope aanbiedingen voor autohuur in Valetta en geniet van de vrijheid om de stad en het eiland in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Valetta

Valetta, dat bekend staat als "de vestingstad", is vol oude kantelen en vestingmuren. De Maltezers zijn terecht trots op hun stad en vieren hun cultuur en tradities met talloze straatcarnavals en activiteiten. Valetta is een kleurrijke, muzikale stad met een joie de vivre dat aanstekelijk en echt is. Ga naar Republic Street en Merchants Street om de energie te absorberen en van een middagje winkelen te genieten. In deze straten zijn geweldige restaurants, bars en winkels, van chique boetiekjes tot souvenirkraampjes. Een van de meest plezierige dingen om in Valetta te doen is gewoon door de fascinerende straatjes wandelen. Als u van de Stadspoort naar het centrum loopt dan komt u langs een serie schitterende pleinen omgeven door kathedralen, fonteinen, monumenten, wapenschilden en serene tuinen.

Valetta per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Valetta en u kunt het eiland grondig gaan verkennen en om elke hoek verborgen schatten en verrassingen ontdekken. Met een adembenemende kustlijn en een welig, schitterend binnenland is Malta een scharkist van oude en natuurlijke wonderen.

Boek uw huurauto nu