Zoek voor autoverhuur in Malta

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Malta

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Malta

Huur een auto in Malta via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Malta heeft meer dan 7000 jaar culturele geschiedenis en bezit een enorme selectie aan archeologie en architectuur die fragmenten van het verleden tonen. De adembenemende natuurlijke schoonheid van het eiland fascineert bezoekers in zo'n mate dat ze elk jaar weer terug komen om van de geweldige stranden, de levendige kleuren en de heerlijk geurende wilde bloemen te genieten. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Malta met inbegrip van Valetta en andere stadslocaties. Autohuur in Malta maakt het gemakkelijker voor u om dit geweldige eiland in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Malta

Van het treden in de voetsporen van St Paul tot het ontdekken van relikwieën uit Neolithische beschavingen, Malta is een eiland vol legendes en geschiedenis. U kunt het Hypogeum bezoeken, door de UNESCO erkend als World Heritage monument en een fascinerende plaatselijke attractie. Het Hypogeum dat wordt gebruikt als begraafplaats en tempel, is een complex doolhof van kamers die door oude stammen in het kalksteen zijn gehouwen waarbij alleen geweien en stenen pikhouwelen werden gebruikt. Het is geweldig mooi en des te meer indrukwekkend wanneer je bedenkt dat het met primitieve middelen is gebouwd. Voor diegenen die meer actieve of buitenactiviteiten zoeken heeft Malta van alles te bieden, van fantastisch rotsbeklimmen aan de kust tot gouden stranden perfect voor een ochtendje zonnebaden.

Malta per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Met het hele jaar door zon trekt Malta, wat het seizoen ook is, bezoekers van over de hele wereld. Huur een auto en ontdek de verborgen schatten weg van de belangrijkste toeristengebieden en zie meer van dit eiland. Maak een panoramische tocht langs de prachtige kustlijn van Malta of bezoek een vriendelijk dorpje voor een maaltijd van verse vis en tomaten.

Boek uw huurauto nu