Zoek voor autoverhuur in Luxemburg

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Luxemburg

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Luxemburg

Huur een auto in Luxemburg via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Luxemburg is het zesde kleinste land en het enige Groothertogdom ter wereld, slechts 82 x 52 kilometer groot en met niet meer dan 420.000 inwoners. Luxemburg kan dan wel klein zijn, maar waar het in grootte tekort komt wordt dit gecompenseerd door kwaliteit. Luxemburg heeft bijvoorbeeld meer restaurants met Michelin sterren per vierkante kilometer dan welk land ter wereld ook.

Low-cost autohuur in Luxemburg

De kosmopolitische hoofdstad, ook Luxemburg geheten, is omgeven door schitterende historische vestingen, maar ook welige groenen boomgaarden en vele interessante dorpjes.  Als u geïnteresseerd bent in kastelen, ga dan naar de Ardennen met zijn hoge bossen en verborgen valleien waar zich vele kastelen en vestingen bevinden. Vergeet niet het schitterende middeleeuwse kasteel in Vianden of het adembenemende Clervaux kasteel te bezoeken. Voor de meer avontuurlijken onder u is de Mullerthal, of klein Zwitserland, een must met zijn bijzondere zandstenen rotsformaties, kreken, bronnen en bossen perfect voor wandeltochten of andere buitenactiviteiten. Als u van iets rustigers houdt, dan is de Moezel regio waar wijn koning is meer voor u. Breng een bezoek aan de vele wijnkelders, musea en uiteraard wijngaarden; proef de delicatessen en neem een paar souvenirs mee naar huis.

Luxemburg per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het land van de Rode Rotsen is de regio die het industriële verleden van Luxemburg viert. Dit “rode aarde” mijngebied heeft plaats moeten maken voor de ijzer- en staalindustrie die verantwoordelijk is voor een groot deel van de welvaart van Luxemburg. Er zijn nu uitgebreide en schitterende wandelpaden te vinden.

Boek uw huurauto nu