Zoek voor autoverhuur in Litouwen

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Litouwen

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Litouwen

Huur een auto in Litouwen via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Litouwen is de grootste van de drie Baltische Staten in Noord-Europa en ontwikkelt zich snel als een populaire bestemming voor kenners onder de reizigers. Autohuur in Litouwen maakt het voor u gemakkelijk om dit geweldige afwisselende land in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Litouwen

De hoofdstad van Litouwen, Vilnius, groeit in populariteit als een van de meest aantrekkelijke van de Baltische steden. Zijn karakter en charme schijnen te komen uit de diversiteit van zijn invloeden. Vilnius heeft een bepaalde aardse charme behouden, ondanks de recentelijke ontwikkeling en renovatie. Het is een geruststelling dat de stad niet te gesaneerd is zoals zich vaak voordoet bij snelontwikkelende steden. U kunt nog steeds gezellig door de kronkelende keistenen straatjes van de oude stad met zijn indrukwekkende 12e en 18e eeuwse invloeden lopen. Aan de andere kant is het moderne Vilnius een van de snelst groeiende hoofdsteden in de Baltische Staten. Er is een goed ontwikkelde infrastructuur en veel mogelijkheden voor entertainment en accommodatie.

Litouwen per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Buiten de stad liggen twee grote binnenlandse badplaatsen, Druskininka en Birstonas. Beiden worden niet alleen aanbevolen voor hun heilzame wateren en modder, maar ook voor de adembenemende schoonheid van de omgeving. Als u meer van de zee houdt, dan zij er twee verschillende badplaatsen; Palanga de levendige zomerhoofdstad, en Neringa een gebied van unieke natuur en rust.

Boek uw huurauto nu