Zoek voor autoverhuur in Letland

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Letland

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Letland

Huur een auto in Letland via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Letland is een klein land aan de Baltische Zee en er is veel voor de reiziger te zien en te doen. Autohuur in Letland maakt het voor u gemakkelijk om dit geweldige land in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Letland

Natuurliefhebbers zullen genieten van de onbedorven natuur van Letland. Bijvoorbeeld van de sereniteit van de Golf van Riga, de open Baltische zee en de vele natuurparken, rivieren, meren en bossen. Een van de meest geliefde parken is het Gauja Park. Het grote rotsachtige terrein en dichte bossen maken het een paradijs niet alleen voor fauna, maar ook voor allerlei soorten buitenactiviteiten. Letland komt ook als leider tevoorschijn in gezondheids- en kuuroordtoerisme. Het zachte kustklimaat, de zwoele dennenlucht, ondergrondse minerale wateren en medicinale modder maken het ideaal voor een verkwikkende break. Breng eens een bezoek aan Jurmala, de grootste kustplaats in de Baltische Landen, niet alleen voor zijn heilzame wateren, maar ook voor het 32km lange witte zandstrand, het grote pijnboombos en de Lielupe rivier.

Letland per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Letland begint langzaamaan bezoekers van over de hele wereld aan te trekken. Huur een auto zodat u de verborgen schatten kunt ontdekken, of geniet van een typische Letlandse maaltijd van gerookt vlees, vis of kaas met een plaatselijk gebrouwen biertje. Perfect na al die activiteiten buiten.

Boek uw huurauto nu