Zoek voor autoverhuur in Jersey

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Jersey

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Jersey

Huur een auto in Jersey via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Dit schitterende, ontspannen Kanaaleiland heeft een complex fascinerend verleden waar zowel Engeland als Frankrijk bij betrokken zijn. Vandaag de dag kunnen bezoekers genieten van dolfijncruises in de heldergroene Atlantische Oceaan tot de plaatselijke specialiteit "bean crock" in een van de vele uitstekende restaurants. easyCar levert autohuurdiensten in Jersey tegen zeer voordelige tarieven. Autohuur in Jersey is een geweldige manier om tegen een fantastisch lage prijs het eiland rond te rijden.

Low-cost autohuur in Jersey

De sterke banden die Jersey met Frankrijk heeft komen tot uiting in de Franse straatnamen en Normandische architectuur, maar het eiland is sinds de honderdjarige oorlog een autonoom beheerd Brits gebiedsdeel. Er heerst een zeer ontspannen atmosfeer in Jersey, met kleine kronkelige laantjes en een rustgevend landschap met wilde bloemen en een bonte scharkering van velden. Het eiland is terecht trots op zijn schitterende kustlijn, met stranden om te zonnebaden en rotsachtige oevers om over te lopen. U kunt zelfs bij eb een glimp opvangen van een oud versteend woud aan de kust van St. Ouen. Jersey heeft een rijke traditie van kunst en kunstnijverheid, en een aantal plaatselijke kunstenaars maken een hele serie verzamelbare souvenirs met inbegrip van zeldzame agaatvoorwerpen en mooie kleimodellen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Elizabeth Castle dat op een ruig eilandje ligt en door Sir Walter Raleigh, de toenmalige Gouverneur van Jersey, werd vernoemd naar zijn vorstin Elizabeth I.

Jersey per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Jersey en geniet van de flexibiliteit van het hebben van uw eigen vervoer. Met zoveel attracties en hoogtepunten in het binnenland van het eiland en sommige van de schitterendste kustroutes in Europa, kan een rondrit door Jersey een onvergetelijke ervaring zijn.

Boek uw huurauto nu