Zoek voor autoverhuur in Verona

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Verona

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Verona

Autohuur in Verona is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Verona is een van de meest romantische en historische steden ter wereld, en is de achtergrond voor de beroemdste liefdesgeschiedenis aller tijden – Romeo en Julia. De vele culturele en architectonische verrassingen, evenals fantastisch winkelen en een bruisend nachtleven, maken Verona een schitterende vakantiebestemming voor zowel paren als families. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Verona en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Rome, Napels, Milaan en Florence. Autohuur in Verona is de beste manier om deze fascinerende Italiaanse stad en de pittoreske omgeving te verkennen.

Low-cost autohuur in Verona

Verona is een schitterende stad vol geweldige landmarks en attracties, van de Piazza delle Erbe, een van de mooiste pleinen in Italië, tot het adembenemende Romeinse Arenatheater uit de eerste eeuw n.Chr. Naast al deze historische charme en oude gebouwen heeft Verona een levendige moderne energie. U kunt genieten van een verscheidenheid aan traditionele en eigentijdse gerechten in een van de vele restaurants op de Piazza Bra, of door de bedrijvige Via Mazzini wandelen en een aantal Italiaanse designerboetiekjes binnenlopen. Natuurlijk wilt u het werkelijke huis van de Capulets niet missen – de locatie van het beroemde balkon van Julia. Een klein stukje lopen van, naar verluidt, het huis van Romeo – 'Casa Montecchi'. Herleef de romantische scènes van het meest geliefde toneelstuk van Shakespeare.

Verona per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Verona zodat u deze schitterende stad in uw eigen tempo kunt verkennen en de adembenemende omgeving kunt onderzoeken. Op korte rijafstand van het centrum zijn een aantal mooie locaties zoals het Gardameer, de machtige Baldoberg en de schilderachtige en uitnodigende wijnstad Valpolicella.

Boek uw huurauto nu