Zoek voor autoverhuur in Trieste

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Trieste

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Triëst

Autohuur in Triëst is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze mooie en levendige Italiaanse havenstad aan de Triëstijnse Rivièra is een fantastische vakantiebestemming. Triëst is een schitterende plaats om te relaxen, van zwemmen in de sprankelende Adriatische Zee en zonnebaden tot het proeven van de plaatselijke keuken in een van de vele restaurants. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Triëst en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië, met inbegrip van Rome, Milaan, Verona en Florence. Autohuur in Triëst is een geweldig goedkope manier om deze stad te verkennen en om de vele nabijgelegen attracties te bezoeken.

Low-cost autohuur in Triëst

Triëst heeft historische betrekkingen met het Koninghuis Habsburg en bezit een uniek mengsel van cultuur en architectuur. Naast de traditionele Italiaanse karakteristieken zoals spaghetti op het menu en scooters op straat, vindt u goulash in de restaurants en hoort u Slavische dialecten in de plaatselijke cafés. De stad koestert een literair erfgoed met schrijvers zoals James Joyce en Italo Svevo die voor de Eerste Wereldoorlog in Triëst woonden. U kunt een historische James Joyce tour door de stad maken, maar als u het wat rustiger wilt aandoen dan kunt u relaxen en u geïnspireerd voelen in zijn favoriete café – Stella Polare. De stad heeft ook een levendig bar- en restaurantleven. Ga naar de voetgangersgebied Viale XX Settembre voor een heerlijke vislunch en loop daarna naar de Mercato Vecchio voor een koud biertje in de Italiaanse zon.

Triëst per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Triëst zodat u de stad en de omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. Op korte afstand rijden van het centrum liggen een aantal schitterende zandstranden, die vaak rustig en leeg zijn. Het zandstenen plateau il Carso met zijn grotten, meren en vijvers is een fascinerende plaats om te verkennen De Grotta Gigante is open voor toeristen en is maar liefst 115 meter hoog.

Boek uw huurauto nu