Zoek voor autoverhuur in Sicilië

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Sicilië

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Sicilie

Huur een auto in Sicilië via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Het afwisselende, schitterende en unieke eiland Sicilië ligt in de warme kristalheldere wateren van de Middellandse Zee, vlakbij de kust van Zuid-Italië. Het heerlijke zachte klimaat, het schitterende landschap en een rijke historische cultuur maken Sicilië een paradijs voor de vakantieganger. easyCar biedt goedkope autohuurfaciliteiten in Sicilië en bij luchthavens en stadslocaties in geheel Italië. Autohuur in Sicilië is de beste manier om deze schitterende stad en zijn omgeving in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Sicilie

Sicilië heeft een unieke culturele geschiedenis gezien het feit dat het jarenlang onder de heerschappij heeft gestaan van Aziaten, Afrikanen en Europeanen. De archeologie en architectuur van het eiland met zijn mengeling van stijlen en invloeden is daarom fascinerend. Dit, samen met het adembenemende landschap van Sicilië, maakt het eiland een spectaculaire ervaring. Sicilië herbergt het grootste natuurlijke wonder van Europa, de berg Etna. Deze actieve vulkaan is de moeite van het zien waard, en meer dan een half miljoen jaar zijn er regelmatig uitbarstingen geweest. Afhankelijk van wanneer u aankomt, kunt u pluimen as, ringen rook of gloeiende lava uit de vulkaan zien stromen. De zandstranden zijn perfect en omgeven door sinaasappel- en citroenboomgaarden die heerlijke aroma's over de rustige kustlijn voeren. De Siciliaanse keuken mag zeker niet worden vergeten, met zijn verse kreeft en kruidige stoofpotten bestaande uit tomaten, paprika en vis.

Sicilie per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto zodat u een tocht kunt maken door het binnenland van het eiland, waar olijf- en wijngaarden verspreid over het landschap liggen. Sicilië heeft een bloeiende wijnindustrie, vergeet dus niet om de heerlijke plaatselijke wijnen te proeven. Huur een auto en maak in uw eigen tempo een tocht door dit fascinerende gebied.

Boek uw huurauto nu