Zoek voor autoverhuur in Sardinië

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Sardinië

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Sardinie

Huur een auto in Sardinië via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Sardinië is omgeven door het kristalheldere water van de Middellandse Zee en is gezegend met een welig romantisch landschap, adembenemende ruige kustlijnen en een rijk cultureel verleden. Een ideale plaats voor een levendige en gedenkwaardige vakantie. easyCar biedt goedkope autohuurfaciliteiten in Sardinië en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië. Autohuur in Sardinië is de beste manier om dit geweldige eiland te verkennen en om verrassingen en verborgen schatten te ontdekken.

Low-cost autohuur in Sardinie

Met 1800 kilometer kustlijn is Sardinië de perfecte bestemming voor liefhebbers van zee en zand. De sprankelende azuren wateren zitten vol vis en schaaldieren waar het plaatselijke dieet grotendeels uit bestaat. Probeer eens de specialiteit van Sardinië, Linguine alla bottarga, een pastaschotel met verse viskuit, extra vergine olijfolie, knoflook, tomaten en een beetje chili. Dit is ideaal als het wordt geserveerd in een restaurant met uitzicht over de dramatische Sardinische kliffen en vergezeld gaat van een glas plaatselijk geproduceerde wijn. In steden en dorpen zoals Nora, Tharros, Olbia en de hoofdstad van Sardinië, Cagliari, kunt u nog de overblijfselen zien van de Romeinse en Phoenisische architectuur en kunst. Loop door straatjes vol karakter en geschiedenis.

Sardinie per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto op dit geweldige eiland geeft u de vrijheid om het binnenland in uw eigen tempo te verkennen. In de buurt van de over het algemeen rustige olijfbomen bevinden zich geweldige archeologische overblijfselen die uit de 17e eeuw v.Chr. dateren. De bergen en valeien van Sardinië zijn luisterrijk en bieden picknickruimten met een geweldig uitzicht en liggen te wachten om gefotografeerd te worden.

Boek uw huurauto nu