Zoek voor autoverhuur in Pescara

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Pescara

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Pescara - Autoverhuur in Pescara

Huur een auto in Pescara via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Pescara en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Rome, Florence, Milaan, Sardinië, Napels en Sicilië.

Low-cost autohuur in Pescara - Low-cost autoverhuur in Pescara

Pescara is de belangrijkste stad van de Italiaanse regio Abruzzo. De dynamische, actieve en voortvarende stad is in tweeën gedeeld door de rivier de Pescara. Pescara is een van de grootste vakantiebestemmingen geworden voor de Italiaanse toerist. Aan de kustlijn van maar liefst 20 km, worden door de vele golfbrekers kalme wateren gecreëerd en de grote rotsen in de zee breken eventuele verstorende golven op. Er bevinden zich tevens exclusieve strandclubs langs de kust met goede restaurants, speelplaatsen voor de kinderen en uiteraard de niet uit het beeld weg te denken strandparasols.

Pescara per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Rijd met uw huurauto naar het grote en bruisende winkelcentrum met zijn geweldige winkels en een bloeiend nachtleven. Of als u liever wilt genieten van de plaatselijke cultuur, breng dan een bezoek aan de St Cetteus Kathedraal met zijn 17e eeuwse schilderij van St Franciscus; waarvan men beweert dat hij is geschilderd door Guercino wiens echte naam Giovanni Francesco Barbieri Guerchin was, hij kreeg deze bijnaam vanwege zijn loensheid!

Boek uw huurauto nu