Zoek voor autoverhuur in Genoa

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Genoa

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Genua is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze levendige, kleurrijke en afwisselende Italiaanse havenstad is vol verborgen verrassingen voor de bezoeker. Genua, eens een belangrijke maritieme kern voor het Romeinse Rijk, heeft veel historische attracties en een schitterende hoeveelheid oude architectuur.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Genua en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Rome, Napels, Milaan, Bologna, Ancona, Triëst, Venetië en Florence. Autohuur in Genua is de beste manier om deze fascinerende Italiaanse stad en de pittoreske omringende omgeving te verkennen.

Autohuur in Genua

Goedkope autohuur in Genua

Genua, de stad waar Christoffel Columbus is opgegroeid en historisch een van de belangrijkste havens in Italië, heeft een rijk cultureel verleden. De Oude Stad met zijn netwerk van nauwe steegjes en historische gebouwen, werpt een glimp in het verleden van Genua. Middeleeuwse architectuur, mooie pleinen, indrukwekkende kerken en grote paleizen maken dit een fascinerende gebied om te verkennen en te ontdekken. Er zijn een aantal geweldige hoogtepunten voor het hele gezin. Het Acquario di Genova is het grootste aquarium in Europa en de beste toeristenattractie in de stad. Het aquarium is gebouwd in de vorm van een enorm schip en is een adembenemende plaats, zelfs aan de buitenkant. Binnenin is veel te zien, van zeehonden en dolfijnen tot haaien en roggen. De Cattedrale di San Lorenzo en Campanile is een schitterende 12e-eeuwse kerk met gotische Franse gravures en twee enorme stenen leeuwen bij de ingang. Het gebouw bevat naast andere rariteiten een grafkelder met naar men zegt de overblijfselen van Johannes de Doper.

Genua per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Genua zodat u de omringende omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. Of u nu verder langs de Italiaanse kustlijn wilt rijden of naar het platteland wilt gaan, er is genoeg te ontdekken. Zelfs in de stad zijn er veel attracties, zoals het Palazzo Bianco met een geweldige collectie Italiaanse klassieke kunstwerken.

Boek uw huurauto nu