Zoek voor autoverhuur in Florence

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Florence

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Florence via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze Italiaanse stad loopt over van romantiek en geschiedenis, en heeft een van de geweldigste artistieke tradities in Europa. Het betoverende Toscaanse platteland en de adembenemende architectuur en kunstwerken maken Florence een must voor bezoekers, wat hun smaak ook is. easyCar levert goedkope autohuurfaciliteiten in Florence en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië. Autohuur in Florence geeft u de flexibiliteit om dit fantastische gebied in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Florence

Goedkope autohuur in Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, een van de meest romantische streken in Italië, bezit veel artistiek erfgoed en heeft een culturele levenslust. Florence ligt verspreid langs de oevers van de Arno tussen de Adriatische en Tyrrheense Zee. De stad is een levendig mengsel van oude architectuur en een bruisend stadsleven. Florence werd in de eerste eeuw voor Christus door de Romeinen gesticht en bloeide tijdens de Renaissance op tot een centrum voor kunst en cultuur. Beroemde kunstwerken van grootheden zoals Leonardo da Vinci en Michelangelo zijn te zien in musea verspreid over geheel Florence.

Florence per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto maakt het gemakkelijker voor u om het omringende platteland te verkennen. Of u nu langs de Italiaanse kustlijn wilt rijden of de schitterende Chianti regio wilt bezoeken, autohuur geeft u de vrijheid om te kiezen. Het Chianti gebied tussen Florence en Siena, is een van de schitterendste delen van Italië, en is een fantastische plaats voor een tocht langs de wijngaarden waar u de beroemde plaatselijke wijnen kunt proeven.

Boek uw huurauto nu