Zoek voor autoverhuur in Brindisi

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Brindisi

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Brindisi via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Brindisi en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Florence, Milaan, Sardinië, Napels en Sicilië.

Autoverhuur in Brindisi - Autohuur in Brindisi

Low-cost autoverhuur in Brindisi - Low-cost autohuur in Brindisi

Brindisi ligt in de hiel van de laars van Italië. Jarenlang stond Brindisi bekend om zijn haven, de toegangspoort tot Griekenland. Brindisi was vroeger alleen maar een bestemming waar mensen doorheen reisden op weg naar Griekenland via Italië, Nu begint Brindisi echter naar voren te komen als een bestemming op zichzelf. Verken het gebied met een low-cost huurauto van easyCar.

Brindisi per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Brindisi is tevens een geweldige basis waar vanuit de omringende omgeving kan worden verkend. Ostuni ligt slechts 35 km ten noordwesten van Brindisi en de Arabische en Griekse architectuur trekt ieder jaar steeds meer bezoekers. Iets verder ten noorden ligt Alberobello, ook een verborgen schat met zijn beroemde Trullihuizen Als u in Brindisi zelf wilt blijven, breng dan zeker een bezoek aan het plaatselijke Archeologische museum of de permanente displays van de bronzen Griekse beelden die uit de zee werden gered.

Boek uw huurauto nu