Zoek voor autoverhuur in Bologna

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bologna

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Bologna is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De betoverende, prachtige Italiaanse stad Bologna is minder druk dan Venetië en Florence, maar vol met bijna net zo veel architectonische en culturele schatten. Bologna is beroemd om zijn heerlijke keuken en levendige atmosfeer, en is een geweldige plaats voor een citybreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bologna en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Rome, Venetië, Milaan, Napels, Turijn en Florence. Autohuur in Bologna is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad en het omringende Italiaanse platteland te verkennen.

Autohuur in Bologna

Goedkope autohuur in Bologna

Bologna, gelegen bij de voetheuvels van de Apenijnen, is zeker een pittoreske stad, maar bezit ook een aanstekelijke vitaliteit. Bologna heeft een klassiek Italiaans verleden met de oudste universiteit in Europa, adembenemende rode Renaissance architectuur en oude basilieken en piazza's. Ga naar de Basilica di San Petronio voor uw eerste kennismaking met de prachtige architectuur van de stad. Bolognas grootste kerk (genoemd naar de beschermheilige van de stad) en de op vier na de grootste basiliek ter wereld, dateert uit de 14e eeuw. De Fontana del Nettuno is een grote fontein gebouwd in1566 met in het midden een enorm beeld van Neptunus met de drievork in de hand. De Piazza Maggiore is een geweldige plaats om te relaxen en om mensen voorbij te zien gaan. De Piazza, die in het oudste deel van Bologna ligt, is omgeven door mooie oude gebouwen en levendige cafés en bars. Zorg dat u in een van de vele uitmuntende restaurants de beroemde gerechten van de stad proeft, vooral de tortellini en mortadella.

Bologna per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het adembenemende Italiaanse platteland dat de stad omringt is een geweldig gebied om te verkennen. Huur een auto in Bologna zodat u de streek in uw eigen tempo kunt ontdekken. Porretta in de Apenijnen is een betoverende kleine stad, bekend om zijn hete minerale bronnen. De stad heeft ook het hele jaar door diverse geweldige muziekfestivals.

Boek uw huurauto nu