Zoek voor autoverhuur in Ancona

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Ancona

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Ancona is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Ancona, de grootste havenstad van Italië aan de Adriatische Zee, is een bedrijvige, levendige plaats met veel hoogtepunten en verborgen schatten die de bezoeker kan ontdekken. De stad is een geweldige plaats voor een weekendbreak of zelfs voor een langere vakantie.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Ancona en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Rome, Milaan, Venetië, Bergamo, Napels, Turijn en Florence. Autohuur in Ancona is een geweldig goedkope manier om deze dynamische havenstad en het omringende Italiaanse platteland te verkennen.

Autohuur in Ancona

Goedkope autohuur in Ancona

Als u het aantrekkelijke, historische gezicht van Ancona zoekt, ga dan rechtstreeks naar de schitterende Oude Stad. Rond de 11e-eeuwse duomo gegroepeerd (waar vandaan u een schitterend uitzicht over de stad heeft) liggen musea, galerijen en prachtige gotische gebouwen, die Ancona een fascinerende plaats om te verkennen maken. Naast een adembenemende oude fontein en een Romeins amfitheater heeft de streek een schitterende kunstgalerij, het Pinacoteca Communale, met werken van Italiaanse en internationale kunstenaars. Het Museo Archeologico Nazionale delle Marche is het beste archeologische museum in de regio, met een indrukwekkende collectie displays en kunstvoorwerpen. Nadat u tijd doorgebracht heeft met het verkennen van de Oude Stad, is het tijd voor verfrissingen! De Piazza Roma is een prettige plaats om te relaxen en om in een van de vele cafés van een authentieke Italiaanse pizza of een espresso te genieten.

Ancona per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Ancona ligt aan de kust van het La Marche gebied in Italië, een streek die vaak als het nieuwe Toscane wordt beschreven. Het is een betoverende plaats om te verkennen met een adembenemend mooi landschap en veel schilderachtige vriendelijke dorpjes. Huur een auto in Ancona zodat u de regio in uw eigen tempo kunt verkennen. U kunt zelfs verder langs de kustlijn rijden en een beschut zandstrand zoeken om te relaxen en van de Italiaanse zon te genieten.

Boek uw huurauto nu